Tim Matthys kwam even mee de handen uit de mouwen steken.
Volledig scherm
Tim Matthys kwam even mee de handen uit de mouwen steken. © Foto Ronny De Coster

Tim Matthys giet nieuwe geutelingenseizoen op gang in Elst

ElstIn de Brakelse deelgemeente Elst is het geutelingenseizoen van start gegaan. In de geutelingenoven achter hun café ’t Hoekske kregen Michel Minnaert en Marleen Van De Broeke voor de “eerste geute” even een helpende hand van oud-voetballer Tim Matthys.

 1. Komt moord op Walter (39), Serge (30) en Ward (31) na 40 jaar toch nog voor assisen? “Niet alleen voor hen, maar voor de tienduizenden slachtoffers die toen vielen”
  PREMIUM
  Brakel/Turnhout/Menen

  Komt moord op Walter (39), Serge (30) en Ward (31) na 40 jaar toch nog voor assisen? “Niet alleen voor hen, maar voor de tienduizen­den slachtof­fers die toen vielen”

  Missionarissen Walter, Serge en Ward vertrokken ruim 40 jaar geleden naar Guatemala voor hun geloof. Daar aangekomen waren ze zo onder de indruk van de schrijnende omstandigheden waarin de mensen leefden, dat ze zich al snel inzetten tegen de uitbuiting van de bevolking. En zo haalden ze zich uiteraard de toorn van de machthebbers op de hals. Ze bekochten het uiteindelijk alledrie met hun leven. Het Belgische gerecht wil nu 8 verdachten voor het hof van assisen brengen.
 2. Zo VeloVeilig is Brakel: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  brakel

  Zo VeloVeilig is Brakel: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De Vlamingen hebben ruim 18.000 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.