Lutgarde Maes.
Volledig scherm
Lutgarde Maes. © Federale Politie

Terwijl politie huis doorzocht, lag ze misschien al dood in eigen tuin

Acht dagen zocht de politie naar de vermiste Lutgarde Maes (67) uit het Oost-Vlaamse Sint-Maria-Oudenhove. Haar huis werd zelfs een paar keer doorzocht, zonder resultaat. Afgelopen vrijdag, luttele uren nadat een opsporingsbericht werd uitgestuurd, werd haar lichaam gevonden in haar eigen achtertuin.

16 reacties

 • Louis Meeus

  2 jaar geleden
  Voortaan dus ook tuinzoeking ! Op zijn Belgisch.
 • vangeel guido

  2 jaar geleden
  Veel geld verdienen maar hun werk eens goed doen dat hoort er blijkbaar niet bij ,hetzelfde met de politici ze gaan alles oplossen zeiden ze 5 jaar geleden zodat wij Belgen eens niet horen wat nieuwkomers allemaal doen zo op een zondag en woensdag middag en toch horen we dat ze niets gedaan hebben alleen onze belastingen wat verhoogd dat is allen.C4 moesten er bestaan voor die mensen.
 • Bart Ladeuze

  2 jaar geleden
  De bekwame speurders van Le Plat Pays... Weer een blunder die men mag bijschrijven in het inmiddels al uit de kluiten gewassen boek.
 • rik van dijck

  2 jaar geleden
  Ze gaan een vermiste zoeken .... die zijn daar op de koffie geweest ofwa ?
 • johanneke li

  2 jaar geleden
  die schreeuw lijkt mij ouder dan de verdwijning zelf, maar kan wel wijzen dat er is scheef zat nog voor de slechte afloop. ze zal wel degelijk al in de tuin hebben gelegen sinds ze als vermist is opgegeven, tussen de planten/begroeing valt dat niet op als je er niet specifiek naar zoekt. dat zal de wetsdokter wel kunnen bepalen hoe lang ze er al ligt
 1. Robby Ndefe kijkt met Olsa Brakel ex-ploeg Ninove in de ogen: “Met winst verlies van vorige week uitwissen”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Robby Ndefe kijkt met Olsa Brakel ex-ploeg Ninove in de ogen: “Met winst verlies van vorige week uitwissen”

  Met het duel tussen KVK Ninove en Olsa Brakel staat er zaterdagavond een meer dan geladen derby op het programma in tweede nationale A. Tussen beide ploegen zijn de voorbije jaren enkele onderlinge transfers gebeurd en dit geeft toch wat extra pigment aan de match. Bovendien zijn de Brakelse trainers Fanno Nijst (T1) en Dimitri De Vlaminck (T2) rasechte Ninovieters. Prikkels genoeg dus bij geel-zwart om voluit voor de drie punten te gaan op De Kloppers.
 2. Luc en Geert verhuren 11.000 theaterkostuums en attributen in Etikhove: “Alles is ons in de schoot geworpen”
  MAARKEDAL

  Luc en Geert verhuren 11.000 theaterkos­tuums en attributen in Etikhove: “Alles is ons in de schoot geworpen”

  Niet minder dan 11.000 kostuums hangen in de Berkenstraat in Etikhove. Theatergezelschappen wanen zich in een paradijs als ze het pand van Luc Provost en Geert Verheyen binnenstappen. De afdeling verhuur van theaterkostuums en -rekwisieten van CC Maskerade draait sinds het voorjaar op volle toeren in het voormalige warenhuis. “De timing kon inderdaad beter…”