Lutgarde Maes.
Volledig scherm
Lutgarde Maes. © Federale Politie

Terwijl politie huis doorzocht, lag ze misschien al dood in eigen tuin

Acht dagen zocht de politie naar de vermiste Lutgarde Maes (67) uit het Oost-Vlaamse Sint-Maria-Oudenhove. Haar huis werd zelfs een paar keer doorzocht, zonder resultaat. Afgelopen vrijdag, luttele uren nadat een opsporingsbericht werd uitgestuurd, werd haar lichaam gevonden in haar eigen achtertuin.

16 reacties

 • Louis Meeus

  2 jaar geleden
  Voortaan dus ook tuinzoeking ! Op zijn Belgisch.
 • vangeel guido

  2 jaar geleden
  Veel geld verdienen maar hun werk eens goed doen dat hoort er blijkbaar niet bij ,hetzelfde met de politici ze gaan alles oplossen zeiden ze 5 jaar geleden zodat wij Belgen eens niet horen wat nieuwkomers allemaal doen zo op een zondag en woensdag middag en toch horen we dat ze niets gedaan hebben alleen onze belastingen wat verhoogd dat is allen.C4 moesten er bestaan voor die mensen.
 • Bart Ladeuze

  2 jaar geleden
  De bekwame speurders van Le Plat Pays... Weer een blunder die men mag bijschrijven in het inmiddels al uit de kluiten gewassen boek.
 • rik van dijck

  2 jaar geleden
  Ze gaan een vermiste zoeken .... die zijn daar op de koffie geweest ofwa ?
 • johanneke li

  2 jaar geleden
  die schreeuw lijkt mij ouder dan de verdwijning zelf, maar kan wel wijzen dat er is scheef zat nog voor de slechte afloop. ze zal wel degelijk al in de tuin hebben gelegen sinds ze als vermist is opgegeven, tussen de planten/begroeing valt dat niet op als je er niet specifiek naar zoekt. dat zal de wetsdokter wel kunnen bepalen hoe lang ze er al ligt
 1. Dimitri De Vlaminck (T2) strijdt met Olsa in rechtstreeks duel voor derde plaats: “Slappe start kunnen we ons niet veroorloven tegen Petegem”
  voetbal tweede nationale A

  Dimitri De Vlaminck (T2) strijdt met Olsa in recht­streeks duel voor derde plaats: “Slappe start kunnen we ons niet veroorlo­ven tegen Petegem”

  Het duel tussen Sparta Petegem en Olsa Brakel van zondag is dé kraker van dertiende speeldag in tweede nationale A. Beide ploegen staan met hetzelfde aantal punten op een gedeelde derde plaats in het klassement. De groenhemden verloren dit seizoen nog niet voor eigen volk en dus staat Olsa best voor een uitdaging in Deinze. De ruime zege tegen Racing Gent vorig weekend heeft echter voor vertrouwen gezorgd aan de Parkweg.