Lutgarde Maes.
Volledig scherm
Lutgarde Maes. © Federale Politie

Terwijl politie huis doorzocht, lag ze misschien al dood in eigen tuin

Acht dagen zocht de politie naar de vermiste Lutgarde Maes (67) uit het Oost-Vlaamse Sint-Maria-Oudenhove. Haar huis werd zelfs een paar keer doorzocht, zonder resultaat. Afgelopen vrijdag, luttele uren nadat een opsporingsbericht werd uitgestuurd, werd haar lichaam gevonden in haar eigen achtertuin.

16 reacties

 • Louis Meeus

  2 jaar geleden
  Voortaan dus ook tuinzoeking ! Op zijn Belgisch.
 • vangeel guido

  2 jaar geleden
  Veel geld verdienen maar hun werk eens goed doen dat hoort er blijkbaar niet bij ,hetzelfde met de politici ze gaan alles oplossen zeiden ze 5 jaar geleden zodat wij Belgen eens niet horen wat nieuwkomers allemaal doen zo op een zondag en woensdag middag en toch horen we dat ze niets gedaan hebben alleen onze belastingen wat verhoogd dat is allen.C4 moesten er bestaan voor die mensen.
 • Bart Ladeuze

  2 jaar geleden
  De bekwame speurders van Le Plat Pays... Weer een blunder die men mag bijschrijven in het inmiddels al uit de kluiten gewassen boek.
 • rik van dijck

  2 jaar geleden
  Ze gaan een vermiste zoeken .... die zijn daar op de koffie geweest ofwa ?
 • johanneke li

  2 jaar geleden
  die schreeuw lijkt mij ouder dan de verdwijning zelf, maar kan wel wijzen dat er is scheef zat nog voor de slechte afloop. ze zal wel degelijk al in de tuin hebben gelegen sinds ze als vermist is opgegeven, tussen de planten/begroeing valt dat niet op als je er niet specifiek naar zoekt. dat zal de wetsdokter wel kunnen bepalen hoe lang ze er al ligt
 1. Verongelukte vrachtwagenchauffeur (37) uit Leupegem was nog maar pas in dienst bij Oudenaardse betoncentrale: “We zullen hem herinneren als een goedlachse, sympathieke en correcte chauffeur”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Verongeluk­te vrachtwa­gen­chauf­feur (37) uit Leupegem was nog maar pas in dienst bij Oudenaard­se betoncen­tra­le: “We zullen hem herinneren als een goedlachse, sympathie­ke en correcte chauffeur”

  De vrachtwagenchauffeur die woensdagochtend om het leven kwam bij een verkeersongeval in de Geraardsbergenstraat (N8) in Oudenaarde, was nog maar pas als truckchauffeur aan de slag. De man was bijzonder trots op zijn nieuwe baan. “We zijn dankbaar dat we Michael hebben mogen leren kennen en zullen hem herinneren als een goedlachse, sympathieke en correcte chauffeur”, reageert zijn werkgever aangeslagen.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Scoremachine van spits Robin Nelis draait op volle toeren bij Olsa Brakel: “Het totaalplaatje klopt”
  Voetbal tweede nationale A

  Scoremachi­ne van spits Robin Nelis draait op volle toeren bij Olsa Brakel: “Het totaal­plaat­je klopt”

  Olsa Brakel had na de ruime zege tegen Racing Gent de winning mood opnieuw te pakken. Coronabesmettingen bij de tegenstander zorgden er vorige week voor dat Olsa Brakel op het veld van rechtstreeks concurrent Sparta Petegem die lijn niet kon doortrekken. Het gevolg is dat de geelhemden nu op zeven dagen tijd drie keer aan de bak moeten met zondag de lastige verplaatsing naar Merelbeke en woensdag de inhaalmatch tegen Petegem. Een dubbele winst brengt Olsa wel in het spoor van leider Ninove.
 2. Op deze zes plaatsen in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek is de frituur nog een echte “frietbarak”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  Op deze zes plaatsen in de Vlaamse Ardennen en Dender­streek is de frituur nog een echte “frietbarak”

  Dat we de frituur nog vaak ’t frietkot noemen, komt allicht doordat het vroeger ook meestel een “barak” was. En ze bestaan gelukkig nog, de frituristen die zweren bij een chalet of een container. Naar aanleiding van de Week van de Friet bezochten we zes “barakfrituren” in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek. Smullen van verhalen en frietjes: laat het smaken.