Stefaan Devleeschouwer.
Volledig scherm
Stefaan Devleeschouwer. © Foto Ronny De Coster

Stefaan Devleeschouwer laat ook schepenambt varen

BRAKELStefaan Devleeschouwer (Open Vld) keert dan toch niet terug als schepen in het Brakelse gemeentebestuur. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt via Facebook. Gevolg van Devleeschouwers beslissing is dat zijn partijgenoot André Flamand terug schepen wordt.

 1. Fanno Nijst begint met Olsa Brakel aan bekeravontuur: “Croky Cup is voor ons geen bijzaak”
  Voetbal Tweede nationale A

  Fanno Nijst begint met Olsa Brakel aan bekeravon­tuur: “Croky Cup is voor ons geen bijzaak”

  Olsa Brakel en de bekercampagne. Het is in het verleden al meermaals een geslaagde combinatie geweest. Bij iedereen die geel-zwart nauw aan het hart ligt, zit de bekermatch tegen Club Brugge van vorig jaar nog vers in het geheugen. Om nog maar te zwijgen over het mirakel van Brakel tegen Westerlo in 2014 en de thriller nadien tegen KV Mechelen. Die topmatchen zijn evenwel nog ver weg. Zondag staat de bescheiden Waalse tweedeprovincialer Jemappes op het Brakelse bekermenu. Nadien wacht wellicht reeksgenoot Zelzate.
 2. Olsa Brakel maakt in dik kwartier 3-1-achterstand goed en bekert verder: “Maar het zal defensief beter moeten”
  Voetbal Tweede nationale A

  Olsa Brakel maakt in dik kwartier 3-1-achter­stand goed en bekert verder: “Maar het zal defensief beter moeten”

  Olsa Brakel en de beker, het blijft een magische combinatie. Op het veld van Zelzate kwam een vooral defensief laks geel-zwart op een dubbele achterstand. Zonder een uitmuntende doelman Otte had die kloof zelfs groter kunnen geweest zijn. Maar onder impuls van nieuwkomer Donovan Habbas, goed voor drie doelpunten en één assist, ging het herrezen Olsa op en over reeksgenoot Zelzate. Zaterdagavond wacht de lastige verplaatsing naar eerstenationaler Francs Borains.