Politie en brandweer hebben de Ronsesestraat afgesloten voor alle verkeer.
Volledig scherm
Politie en brandweer hebben de Ronsesestraat afgesloten voor alle verkeer. © DCRB/rv

Ronsesestraat afgesloten na frontale klap: “Voorligger versnelde toen ik inhaalde”

OpbrakelPolitie en brandweer hebben de Ronsesestraat in Opbrakel afgesloten na een zwaar verkeersongeval. Een auto botste er op een tegenligger bij een inhaalmanoevre. Er zijn twee gewonden.

 1. Loïc Thissen (Olsa Brakel) kijkt uit naar het treffen tegen ex-club Ronse: “Zelfde intensiteit als tegen Oudenaarde brengen”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Loïc Thissen (Olsa Brakel) kijkt uit naar het treffen tegen ex-club Ronse: “Zelfde intensi­teit als tegen Oudenaarde brengen”

  De competitie mogen openen met twee derby’s op rij. De kalendermaker van tweede nationale A was Olsa Brakel op dat vlak alvast gunstig gezind. Na de verdiende winst op Oudenaarde vorige week zijn de jongens van coach Nijst erop gebrand om zondagnamiddag in de eerste match voor eigen volk te bevestigen tegen de buren uit Ronse.
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.