Kreeft en Ibericoham met groene asperges avocado en een basilicumkrokant
Volledig scherm
PREMIUM
Kreeft en Ibericoham met groene asperges avocado en een basilicumkrokant © Foto Ronny De Coster

Restotip • La Granja 4 in Opbrakel: de verrassende mix van zuiderse delicatessen en plaatselijke toppers

BrakelProducten van plaatselijke kwekers laten matchen in een verfijnde, zuiderse keuken: dat is de aanpak waarmee Stefan Van Paemel, patron-aan-het-fornuis van het nieuwe Brakelse restaurant La Granja 4 zich wil onderscheiden. En dat levert verrassende gerechten op. Lees hier meer restaurantrecensies.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.