Bloemen voor de jarige!
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen voor de jarige! © Foto Ronny De Coster

Rachelle (107) woont nog altijd in eigen serviceflatje: “Altijd optimist geweest. Dat ik niet zo goed hoor, is mijn enige kwaaltje”

Nederbrakel“Ik woon niet eens in een rusthuis, maar nog in mijn eigen serviceflatje”, knipoogt Rachelle Vandenbussche zichtbaar trots op haar 107de verjaardag. “Dat mijn gehoor het wat laat afweten, is het enige kwaaltje waar ik mee te kampen heb. Dat valt wel mee, toch?”

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Komt er in Brakel nog wel een cultuurzaal? En slaagt de gemeente erin om het handelsleven op te krikken?
    PREMIUM
    brakel

    BELOOFD IS BELOOFD. Komt er in Brakel nog wel een cultuur­zaal? En slaagt de gemeente erin om het handelsle­ven op te krikken?

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Brakel, waar Open Vld met een absolute meerderheid het beleid uitmaakt en een paar grote projecten had voorzien.