ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Probleempje met de pc of smartphone? Op naar de computerkliniek

BrakelWie af te rekenen heeft met kleine computerproblemen met de laptop, smartphone of tablet, kan daarmee de komende maanden naar de computerkliniek.

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Komt er in Brakel nog wel een cultuurzaal? En slaagt de gemeente erin om het handelsleven op te krikken?
  PREMIUM
  brakel

  BELOOFD IS BELOOFD. Komt er in Brakel nog wel een cultuur­zaal? En slaagt de gemeente erin om het handelsle­ven op te krikken?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Brakel, waar Open Vld met een absolute meerderheid het beleid uitmaakt en een paar grote projecten had voorzien.
 2. Celstraf van 4 jaar voor handlanger drugsdealer wordt volledig effectief na brandstichtingen: “Ook in Spanje in aanraking met gerecht voor drugs en wapens.”
  Kluisbergen/Oudenaarde/Menen

  Celstraf van 4 jaar voor handlanger drugsdea­ler wordt volledig effectief na brandstich­tin­gen: “Ook in Spanje in aanraking met gerecht voor drugs en wapens.”

  Een 28-jarige man uit Menen leefde na een veroordeling voor brandstichtingen in Kluisbergen zijn voorwaarden niet na en blijkt nu ook in Spanje al met het gerecht in aanraking te zijn gekomen voor drugs en wapenbezit. Het zorgde er voor dat de rechtbank in Kortrijk zijn effectieve celstraf van 2 jaar bij verstek omzette in eentje van 4 jaar.