Parket organiseert urenlange reconstructie van ongeval waarbij uitgestapte chauffeur onder auto van burgemeester terecht kwam

Het parket van Oost-Vlaanderen heeft woensdag een reconstructie georganiseerd van het zwaar verkeersongeval op de Steenweg (N8) in Lierde, waarbij een voetganger onder de auto van de burgemeester van Brakel was terechtgekomen. De reconstructie kwam er, omdat de versies van de betrokkenen daarover verschillen.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.