Te veel water voor de afvoerbuizen in Michelbeke.
Volledig scherm
Te veel water voor de afvoerbuizen in Michelbeke. © RV

Ook Michelbeke, de thuishaven van premier De Croo, werd niet gespaard door het noodweer

MICHELBEKEOok in de Brakelse deelgemeente Michelbeke, de thuishaven van premier Alexander De Croo, ontsnapten ze niet aan een overvloed aan water. De straten in het laagst gelegen deel van de gemeente stonden er blank.

 1. Alan Haydock staat met Ninove voor lastige verplaatsing naar Petegem: “Niet euforisch, wel heel tevreden als coach”
  voetbal tweede nationale A

  Alan Haydock staat met Ninove voor lastige verplaat­sing naar Petegem: “Niet euforisch, wel heel tevreden als coach”

  Omwille van het WK wielrennen wordt de topper tussen Sparta Petegem en KVK Ninove zaterdagavond al afgewerkt. Normaal speelt de thuisploeg altijd op zondag. De groenhemden zakken vol vertrouwen naar de Deinzese deelgemeente af na hun recente negen op negen. Meer zelfs, als het van coach Alan Haydock afhangt gaat zijn ploeg opnieuw vol voor de drie punten. “Speculeren op een punt is voor mij geen optie”, aldus Haydock.
 2. Ingrid Lagaisse staat al 16 jaar op Camping Panorama in Ruien. “We waren in het Kluisbos eerder al ‘s in slaap gevallen en dachten: daar is het rustig”
  PREMIUM
  KLUISBERGEN

  Ingrid Lagaisse staat al 16 jaar op Camping Panorama in Ruien. “We waren in het Kluisbos eerder al ‘s in slaap gevallen en dachten: daar is het rustig”

  Zestien jaar geleden installeerden Ingrid Lagaisse (67) en haar man Christin Persyn uit Kortrijk hun caravan op camping Panorama in Ruien. Ze kenden het Kluisbos omdat ze daar na een picknick al ’s in slaap waren gevallen. Christin is intussen overleden, Ingrid is er nog altijd. De hond Louis is haar metgezel en de mascotte van de kampeerplaats. “Er mogen hier volgens de regels geen honden loslopen. Maar Louis, dat is niet zomaar een hond.”