Parkeren blijft gratis in heel het centrum, maar in de Hoog- en Neerstraat kan dat voortaan maar maximaal een half uur.
Volledig scherm
PREMIUM
Parkeren blijft gratis in heel het centrum, maar in de Hoog- en Neerstraat kan dat voortaan maar maximaal een half uur. © Repro DCRB/rv

Nog maximaal half uur parkeren op 24 shop&go-plaatsen in centrum Nederbrakel: “Het verkeer moet vlotter doorstromen”

NederbrakelGemeente Brakel start met een proefproject in het centrum met 24 zogenaamde shop&go-plaatsen in het centrum van Nederbrakel. Tussen 10 en 18 uur mogen auto’s er maximaal een half uur staan. De maatregel moet meer circulatie verzekeren in de Hoog- en Neerstraat.

  1. Topclubs als Juventus, PSV en Sporting Lissabon tonen talenten op Brakelse IBY-Cup: “Ronkende namen uit binnen- en buitenland zijn gecharmeerd”
    Voetbal jeugd

    Topclubs als Juventus, PSV en Sporting Lissabon tonen talenten op Brakelse IBY-Cup: “Ronkende namen uit binnen- en buitenland zijn gechar­meerd”

    Jong internationaal voetbaltalent uit maar liefst acht Europese landen maakt dit weekend zijn opwachting in Brakel. Tweedenationaler Olsa zet er de schouders onder de nieuwe IBY-Cup, een internationaal jeugdtornooi met tal van gerenommeerde topploegen. Naast het kruim van het Belgische jeugdvoetbal nemen ook enkele ronkende namen uit voetbalminnend Europa zoals Juventus, Dynamo Zagreb, AZ, Utrecht, PSV, Heerenveen, Nantes, Brøndby, Sporting Lissabon, Braga en Djurgårdens deel.