Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan De Meuleneir/Photo News

Leerlingen Informaticabeheer helpen senioren met digitale vragen

BrakelDigitaal probleem? Daarmee kan je vanaf 22 september terecht bij leerlingen Informaticabeheer van de Brakelse scholen Viso Cor Mariae en GO! Atheneum Brakel. De sensiorenadviesraad Brakel organiseert samen met de scholen twee ‘digipunten’ waar iedereen met vragen over internet en digitale toestellen geholpen kan worden.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. Ben jij al in de kerststemming? In deze shops vind je leuke kerstdecoratie in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Ben jij al in de kerststem­ming? In deze shops vind je leuke kerstdeco­ra­tie in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  De gezellige eindejaarsperiode is in zicht en dat betekent dat je de kerstdecoratie weer van onder het stof mag halen. Ben jij nog op zoek naar een kerstboom? Of wil je graag nieuwe kerstlichtjes om aan je gevel te hangen? Dan helpen wij je alvast op weg. Van de Kerstschuur in Vlierzele tot Oasis Garden by Suenaert in Ninove: met deze 6 shops in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen stop jij je woning in een kerstjasje.