Michaël Van Audenhove uit Brakel en webwinkel De Streekboetiek uit Herzele slaan de handen in elkaar om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.
Volledig scherm
Michaël Van Audenhove uit Brakel en webwinkel De Streekboetiek uit Herzele slaan de handen in elkaar om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. © Frank Eeckhout

Koop streekbier, steun de strijd tegen kanker: Michael zoekt nog 1.500 euro om deel te nemen aan de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker

Herzele/BrakelWebwinkel De Streekboetiek uit Herzele en Michaël Van Audenhove uit Brakel slaan de handen in elkaar om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. “Met de verkoop van pakketten met streekbieren wil ik voldoende geld inzamelen om in mei deel te nemen aan de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker", zegt Michaël.

  1. Veel plannen van schepen Blommaert moeten in het nieuwe jaar een concrete uitvoering krijgen: “Horebeke zal het gespaarde geld de komende jaren zeer goed kunnen gebruiken”
    HOREBEKE

    Veel plannen van schepen Blommaert moeten in het nieuwe jaar een concrete uitvoering krijgen: “Horebeke zal het gespaarde geld de komende jaren zeer goed kunnen gebruiken”

    Schepen van Openbare Werken, Milieu, Personeel, Sociale Huisvesting en Technische Dienst Hendrik Blommaert (Volksbelangen) kreeg het in het voorbije jaar hard te verduren van de oppositie. Het belet hem niet om strijdvaardig en ambitieus het nieuwe jaar in te gaan. “Met volle goesting gaan we verschillende zaken realiseren. Maar de papiermolen werkt zeer traag”, klinkt het.