Jonas Eechoudt en Stephanie Houvenagel hebben beiden hotelschool gevolgd en deden al enkele jaren ervaring op in de horeca.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonas Eechoudt en Stephanie Houvenagel hebben beiden hotelschool gevolgd en deden al enkele jaren ervaring op in de horeca. © Foto Ronny De Coster

Jonas (24) en Stephanie (24) openen in volle coronacrisis een nieuwe bistro: “Onze bank overtuigen was nog het moeilijkste”

MichelbekeEen nieuwe bistro opent de deuren aan het Sint-Sebastiaansplein in Michelbeke. “In coronatijden is dat niet evident, maar we hebben horeca-ervaring, een goed businessplan en héél veel zin om dit te doen slagen”, zeggen Jonas Eechoudt (24) en Stephanie Houvenagel (24).

 1. Olsa Brakel laadt zich al twee maanden op voor één match: “Stiekem droom je toch van stunt tegen Club Brugge”

  Olsa Brakel laadt zich al twee maanden op voor één match: “Stiekem droom je toch van stunt tegen Club Brugge”

  De kans de competities in het amateurvoetbal nog hervat worden, is zo goed als onbestaande. Dat liet Marc Van Craen, voorzitter van Voetbal Vlaanderen, afgelopen zondag optekenen in De Zevende Dag. Dat zou betekenen dat Olsa Brakel zich ondertussen al twee maanden intensief aan het voorbereiden is voor mogelijk één match, de bekeraffiche op woensdag 3 februari tegen Club Brugge. Daar bovenop zag Olsa de enige geplande voorbereidingswedstrijd afgelopen zaterdagavond stopgezet worden wegens de plotse sneeuwval.
 2. Saturnus Michelbeke doet nu toch voort in Liga A: “Premier De Croo heeft onze club gered”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Saturnus Michelbeke doet nu toch voort in Liga A: “Premier De Croo heeft onze club gered”

  Saturnus Michelbeke verdwijnt dan toch niet uit de Liga A van het vrouwenvolleybal. Nadat de club vorige week aankondigde dat de ploeg er vanaf volgend seizoen mee ophoudt op het hoogste niveau, schakelde ondervoorzitter en huidig premier Alexander De Croo een versnelling hoger. In een mum van tijd werd er versterking gevonden voor het huidige bestuur en gaven de hoofdsponsors hun engagement. De zaalproblemen dienen pas eind 2022 opgelost te zijn, zodat Saturnus voort kan doen. Op korte termijn zit de club nu met de speelsters samen. Die werden na de training van gisterenavond op de hoogte gebracht van het goede nieuws.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo