Ook naast de glasbol laten mensen hun flessen en bokalen achter.
Volledig scherm
Ook naast de glasbol laten mensen hun flessen en bokalen achter. © Foto Ronny De Coster

Glascontainer wordt ministort

ZEGELSEMDe glasbol aan het kruispunt van de Ursmarsstraat en de Oudenaardsestraat (N8) ziet er stilaan uit als een ministort.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Kampeerauto’s voortaan welkom aan de Rijdtmeersen in Brakel: “Vorm van toerisme die in de lift zit”
  PREMIUM

  Kampeerauto’s voortaan welkom aan de Rijdtmeer­sen in Brakel: “Vorm van toerisme die in de lift zit”

  Toeristen die er met de kampeerauto op uit trekken, kunnen voortaan een stop nemen in het recreatiegebied De Rijdtmeersen in Brakel. De gemeente installeerde er de nodige faciliteiten en ziet in het aantrekken van campertoeristen een extra toeristische troef. “Het is de bedoeling dat deze bezoekers terecht komen bij een lokale handelaar, café of B&B voor tips om de regio te ontdekken”, klinkt het.