Kristien en Pedro met zoontje Arne.
Volledig scherm
Kristien en Pedro met zoontje Arne. © Ronny De Coster

Gezin met vijf kinderen ontsnapt uit brand die winkel en woning vernielt: “Alles kwijt, maar vooral opgelucht dat we dit hebben overleefd”

Een zware brand heeft een bloemisterij en aanpalende woning in de Geraardsbergsestraat in Brakel vernield. Het vuur ontstond in bloemenwinkel Florynne, terwijl het gezin met vijf kinderen boven lag te slapen. “We zijn alles kwijt, maar ook zò opgelucht, dat we hier allemaal zijn uitgeraakt”, getuigen Pedro Besard en Kristien van Nieuwenhove.

1 reactie

 • WALTER WIELANDT

  2 jaar geleden
  als je een pelletkachel of gelijk welke kachel hebt zie dan eerst of die goed uitstaat voor je gaat slapen !!!!Zo voorkom je zulke dingen die nu goddank goed afgelopen zijn !!!
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.