De geutelingen worden ingepakt, waarna ze in de koelkast verdwijnen.
Volledig scherm
De geutelingen worden ingepakt, waarna ze in de koelkast verdwijnen. © Ronny De Coster

Geutelingen van De Koekelaere: “Moderne productie, maar volgens een oud familierecept”

Op heel wat plaatsen in de Vlaamse Ardennen worden in de wintermaanden geutelingen gegoten en gebakken. Maar dat de malse ovenkoek de afgelopen jaren steeds meer succes kent en erkend is als streekproduct is te danken aan de inspanningen die in Elst zijn geleverd.

1 reactie

 • Peter Vaneigens

  3 jaar geleden
  Spijtig dat het altijd meer en meer MOET zijn, de kwaliteit gaat mede daardoor al een paar jaar achteruit, spijtig genoeg. de dag dat iets geld MOET opbrengen is het ten dode opgeschreven.
 1. Bekende gezichten voetballen op Olsa Brakel tegen elkaar voor goed doel
  PREMIUM
  Brakel

  Bekende gezichten voetballen op Olsa Brakel tegen elkaar voor goed doel

  Als voorbode op de internationale IBY-Cup nemen twee teams met tal van bekende gezichten het vrijdagavond op het kunstgrasveld van Olsa Brakel tegen elkaar op. Kelly Pfaff en Lorenzo Staelens strijden met hun team tegen de ploeg van onder meer regisseur Eric Van Looy en tal van voormalige Rode Duivels zoals Rudi Smidts en Bart Goor. De opbrengst van de BV-match gaat naar de vzw STISA, een organisatie die speelgoed koopt en schenkt aan ziekenhuizen waar ernstig zieke kinderen verblijven.
 2. Olsa-toptalent Visar Shala tekent profcontract bij eersteklasser Antwerp: “Schitterend seizoen achter de rug”
  voetbal tweede nationale

  Ol­sa-toptalent Visar Shala tekent profcon­tract bij eersteklas­ser Antwerp: “Schitte­rend seizoen achter de rug”

  Het gerucht dat al enkele weken de ronde deed, werd vandaag bevestigd. De Brakelse smaakmaker Visar Shala verlaat Olsa en gaat volgend seizoen aan de slag bij eersteklasser Antwerp. De 22-jarige voormalige jeugdinternational tekende op de Bosuil een profcontract voor één seizoen. Ook Lokeren-Temse lag op de loer voor de balvaardige dribbelaar die dit seizoen al 18 keer de weg naar het net vond. Zaterdagavond speelt Shala zijn afscheidsmatch voor Olsa in de eindrondewedstrijd op Lyra-Lierse.