De geutelingen worden ingepakt, waarna ze in de koelkast verdwijnen.
Volledig scherm
De geutelingen worden ingepakt, waarna ze in de koelkast verdwijnen. © Ronny De Coster

Geutelingen van De Koekelaere: “Moderne productie, maar volgens een oud familierecept”

Op heel wat plaatsen in de Vlaamse Ardennen worden in de wintermaanden geutelingen gegoten en gebakken. Maar dat de malse ovenkoek de afgelopen jaren steeds meer succes kent en erkend is als streekproduct is te danken aan de inspanningen die in Elst zijn geleverd.

1 reactie

  • Peter Vaneigens

    2 jaar geleden
    Spijtig dat het altijd meer en meer MOET zijn, de kwaliteit gaat mede daardoor al een paar jaar achteruit, spijtig genoeg. de dag dat iets geld MOET opbrengen is het ten dode opgeschreven.
  1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
    Play

    Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

  2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
    Play

    Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing