ANP
Volledig scherm
© ANP

Gemeente voorziet centraal inzamelpunt voor hulp aan Oekraïne

BrakelDe gemeente Brakel werk aan een centraal inzamelpunt voor hulpverlening aan Oekraïne. Dat zegt burgemeester Stefaan Devleeschouwer (Open Vld).

 1. Olsa-toptalent Visar Shala tekent profcontract bij eersteklasser Antwerp: “Schitterend seizoen achter de rug”
  voetbal tweede nationale

  Ol­sa-toptalent Visar Shala tekent profcon­tract bij eersteklas­ser Antwerp: “Schitte­rend seizoen achter de rug”

  Het gerucht dat al enkele weken de ronde deed, werd vandaag bevestigd. De Brakelse smaakmaker Visar Shala verlaat Olsa en gaat volgend seizoen aan de slag bij eersteklasser Antwerp. De 22-jarige voormalige jeugdinternational tekende op de Bosuil een profcontract voor één seizoen. Ook Lokeren-Temse lag op de loer voor de balvaardige dribbelaar die dit seizoen al 18 keer de weg naar het net vond. Zaterdagavond speelt Shala zijn afscheidsmatch voor Olsa in de eindrondewedstrijd op Lyra-Lierse.
 2. 
Legendarische Free Feesten komen na 17 jaar terug met dezelfde formule: “Drie dagen ambiance met tientallen artiesten en een grote internationale topper”
  PREMIUM
  Brakel

  Legenda­ri­sche Free Feesten komen na 17 jaar terug met dezelfde formule: “Drie dagen ambiance met tientallen artiesten en een grote internatio­na­le topper”

  Zeventien jaar nadat hij de laatste Free Feesten organiseerde, komt gewezen radiomaker en programmator Rik De Nijs met verrassend nieuws: het legendarische liedjesfestival komt terug. De Nijs gaat daarvoor in zee met voetbalclub Olsa Brakel. De Free Feesten brengen in het eerste weekend van juli tientallen artiesten naar Brakel.