Kris Permentier werd in de correctionele rechtbank in Oudenaarde veroordeeld tot 24 jaar cel.
Volledig scherm
Kris Permentier werd in de correctionele rechtbank in Oudenaarde veroordeeld tot 24 jaar cel. © Gianni Barbieux

Familie slachtoffer schreeuwt één dag voor rechtszaak onschuld van vermeende dader uit

Het hof van beroep in Gent buigt zich donderdag over de zaak van spoedarts Kris Permentier (50) uit Brakel. De man wordt verdacht van de gifmoord op zijn echtgenote Kristel Zimmermann, maar zelfs de familie van het slachtoffer gelooft niet dat de man een moordenaar is. In een open brief laat Michael, de broer van het slachtoffer, namens de hele familie Zimmermann zijn ongenoegen over de rechtsgang blijken. “Het waren tien jaren van vernederingen en tergende praktijken.”

18 reacties

 • Ronald Van Roy

  2 jaar geleden
  Justitie zou meer mensen met verstand ipv met eigendunk moeten zoeken. Onderzoeksrechters,advocaten,rechters denken vaak dat ze de uitverkorenen zijn al spreken hun daden enig teken van inelligentie dit sterk tegen !
 • Ake Gustavson

  2 jaar geleden
  Het is niet omdat iemand in beroep gaat, en dat hij zelf zegt dat hij onschuldig is, en dat het allemaal lang duurt, dat het gerecht faalt. Hier is wel degelijk ernstige recherche aan vooraf gegaan. En de beschuldigde had er wel degelijk voordeel bij dat zijn echtgenote er niet meer was.
 • Bert Zonneveld

  2 jaar geleden
  Ik zit helaas met hetzelfde probleem. Ook ik word beschuldigd dat ik mijn vrouw een overdosis insuline gegeven heb. Dit duurt nu al 2,5 jaar. Mijn vrouw leeft gelukkig nog maar heeft helaas een zware hersenbeschadiging. Ik heb mijn schoonfamilie en anderen tegen die in de ban van een bepaald persoon zijn. Dit is een echte kwelling voor ons. Ook hier faalt de onderzoeksrechter die meer haar eigen visie gelooft dan de dingen die ik zeg. Triestig land is dit toch.
 • FRANK ANCKAERT

  2 jaar geleden
  het gerecht.....om grote bedenkingen over te hebben.....ook veel met 2 maten en 2 gewichten....
 • maud hallett

  2 jaar geleden
  een rechter geeft niet gemakkelijk zijn ongelijk toe, dat is het probleem, ik vind dat hier vrijspraak zich opdringt
 1. Dorst of honger na je wandeling of fietstocht? In deze negen zaken in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek moet u zeker eens stoppen
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  Dorst of honger na je wandeling of fietstocht? In deze negen zaken in de Vlaamse Ardennen en Dender­streek moet u zeker eens stoppen

  Sinds kort kun je in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek de Flandrien Challenge rijden. Toegegeven: alleen voor de geoefende fietser, maar de driedaagse tocht brengt je langs het beste wat de streek te bieden heeft. Daarom selecteerden we negen zaken waar je absoluut eens moet stoppen om iets te eten of drinken tijdens je fietstocht, maar evengoed na een wandeling of andere trip.