Schepen Marijn Devalck had zijn gitaar mee om voor de jarige een serenade te brengen.
Volledig scherm
Schepen Marijn Devalck had zijn gitaar mee om voor de jarige een serenade te brengen. © Foto Ronny De Coster

Elza Leroy viert 102de verjaardag in Residentie Neerhof in Elst

Brakel/LierdeFeest in Residentie Neerhof in Elst: samen met haar familie en een delegatie van het gemeentebestuur vierde Elza Leroy vandaag haar 102de verjaardag.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Ingrid Lagaisse staat al 16 jaar op Camping Panorama in Ruien. “We waren in het Kluisbos eerder al ‘s in slaap gevallen en dachten: daar is het rustig”
  PREMIUM
  KLUISBERGEN

  Ingrid Lagaisse staat al 16 jaar op Camping Panorama in Ruien. “We waren in het Kluisbos eerder al ‘s in slaap gevallen en dachten: daar is het rustig”

  Zestien jaar geleden installeerden Ingrid Lagaisse (67) en haar man Christin Persyn uit Kortrijk hun caravan op camping Panorama in Ruien. Ze kenden het Kluisbos omdat ze daar na een picknick al ’s in slaap waren gevallen. Christin is intussen overleden, Ingrid is er nog altijd. De hond Louis is haar metgezel en de mascotte van de kampeerplaats. “Er mogen hier volgens de regels geen honden loslopen. Maar Louis, dat is niet zomaar een hond.”