De auto is klaar voor het schroot.
Volledig scherm
De auto is klaar voor het schroot. © Foto Ronny De Coster

Chauffeur lichtgewond na crash tegen boom in Elst

Elst/Sint-Blasius-BoekelBij een verkeersongeval maandag in Elst op grens met Zwalm is een chauffeur lichtgewond geraakt.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Carnaval Brakel weert deelnemers uit stoet na wangedrag vorig jaar: “Volksfeest kan alleen als iedereen zich aan de afspraken houdt”
  PREMIUM
  Brakel

  Carnaval Brakel weert deelnemers uit stoet na wangedrag vorig jaar: “Volksfeest kan alleen als iedereen zich aan de afspraken houdt”

  Carnavalisten die vorig jaar tijdens de carnavalsstoet of de voorafgaande reclamekaravaan de veiligheidsmaatregelen aan hun laars hebben gelapt, mogen niet deelnemen aan volgende editie. Dat heeft Carnaval Brakel in samenspraak met de veiligheidscel beslist. “Hun gedrag was onveilig en respectloos, en dus onaanvaardbaar. Die mensen willen wij in de stoet niet meer zien", zegt de organisator.
 1. Tineke Van hooland verkozen tot nieuwe voorzitter Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde: “Ik neem de fakkel over op een moeilijk moment”
  Oudenaarde

  Tineke Van hooland verkozen tot nieuwe voorzitter Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde: “Ik neem de fakkel over op een moeilijk moment”

  Na het ontslag van Stefaan Vercamer (CD&V) in december vorig jaar als voorzitter van het ziekenhuis in Oudenaarde (AZO) na een motie van wantrouwen door de medische raad, heeft de Oudenaardse OCMW-raad maandagavond gemeenteraadslid Tineke Van hooland (Open VLD) aangeduid als opvolger. De OCMW-raad wil ook dat het AZO een volwaardig basisziekenhuis blijft.