Ronny De Coster
Volledig scherm
© Ronny De Coster

Bus ramt twee bomen na slippartij: chauffeur en zeven reizigers naar ziekenhuis

In Opbrakel is rond halftien donderdagvoormiddag een autobus van De Lijn betrokken geraakt bij een vrij indrukwekkend verkeersongeval. Er vielen acht lichtgewonden.

9 reacties

 • Maxime Vanmaercke

  2 jaar geleden
  Compliment voor de buschauffeurs die op de baan moeten in glad weer. Het blijft een reuze gedrocht die, indien men begint te slippen, niet meer te controleren valt. Hopelijk enkel stoffelijke schade.
 • Hedwig Gosseye

  2 jaar geleden
  eerst 2 keer nadenken voor je de baan op gaat jij als chauffeur beslist of het mogelijk is of niet punt. en ja een ongeval is nooit uit te sluiten ( 40j ervaring )
 • Kristof Huyck

  2 jaar geleden
  @Geert: Vrijwel alle bussen van De Lijn rijden op 'vierseizoensbanden', zie: https://www.delijn.be/nl/E-zine/winter.html Die banden betekenen niet dat je niet kan slippen, zoals sommige mensen schijnen te denken.
 • Krist De Bosschere

  2 jaar geleden
  Dit is het risico van het vak Niemand staat er vrij van En spreek niet van tis weer een chauffeur Er gebeuren veel meer ongevallen met domme automobilisten die denken dat ze ervaring hebben Veel beterschap in het algemeen door een collega van de group coach partners collega die hetzelfde werk verricht
 • Alain Bertholet

  2 jaar geleden
  Mr. Landsman heeft heel waarschijnlijk nooit met een bus meegereden. Anders zou hij weten dat deze wel degelijke banden hebben. Heb na 36 jaar bij De Lijn nooit winterongeval gehad. Maar...dit os gewoon veel geluk hebben. En soms loopt het fout, ja.
 1. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen

 2. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"