De Brakelse burgemeester Stefaan Devleeeschouwer verscheen voor de rechter na een geval van verkeersagressie in april 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
De Brakelse burgemeester Stefaan Devleeeschouwer verscheen voor de rechter na een geval van verkeersagressie in april 2018. © Foto Ronny De Coster

Burgemeester krijgt twee maanden cel en 46 uur werkstraf na verkeersagressie: “Ik heb een stommiteit begaan door die avond alcohol te drinken terwijl ik moest rijden”

BRAKEL/OUDENAARDEDe rechtbank van eerste aanleg van Oudenaarde heeft de Brakelse burgemeester Stefaan Devleeschouwer (56) schuldig bevonden aan het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen bij een geval van verkeersagressie in april 2018. Hij krijgt daarvoor een gevangenisstraf van twee maanden met uitstel, naast een werkstraf van 46 uur voor alcoholintoxicatie en 1 maand rijverbod.

 1. Geert Van Den Berge en Saturnus Michelbeke verliezen openingsmatch:”We hebben nog geen constante in ons spel”
  volleybal liga A

  Geert Van Den Berge en Saturnus Michelbeke verliezen openingsmatch:”We hebben nog geen constante in ons spel”

  Saturnus Michelbeke is er niet in geslaagd om de competitie in de Liga A met een stunt te beginnen. De speelsters van het trainersduo Frankart-Van Den Berge openden wel bijzonder sterk en pakten meteen de eerste set. Die lijn konden ze nadien niet doortrekken. Oudegem groeide in de match, terwijl Michelbeke net iets te weinig regelmaat toonde om aanspraak te kunnen maken op een punt.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?