ANP
Volledig scherm
© ANP

Brakelse horeca-uitbaters mogen terrassen uitbreiden. “Maar zomerbars zien we liever niet opduiken”

BrakelDe Brakelse horeca-uitbaters krijgen van het gemeentebestuur groen licht om hun terrassen uit te breiden op voorwaarde dat ze weggebruikers en buren er niet mee in de problemen brengen. Dat zegt burgemeester Stefaan Devleeschouwer (Open Vld). Extra zomerbars ziet hij liever niet opduiken.

  1. (ON)VEILIGHEIDSGEVOEL in Aalst deel 5: “Waarom geen ‘BIN voor Scholen’? Politie en schooldirecties wisselen nu al veel info uit om geweld te voorkomen. ”
    PREMIUM
    Aalst

    (ON)VEILIGHEIDSGEVOEL in Aalst deel 5: “Waarom geen ‘BIN voor Scholen’? Politie en schooldi­rec­ties wisselen nu al veel info uit om geweld te voorkomen. ”

    Yunus, Lukas, Bart, Kyano... De lijst met slachtoffers van zinloos geweld in Aalst lijkt de laatste maanden in sneltempo langer te worden. Het onveiligheidsgevoel zat volgens de laatste Stadsmonitor al niet goed. 16 procent van de Aalstenaars voelt zich onveilig in zijn eigen stad en de recente reeks gewelddadige incidenten zal dat zeker niet gunstig beïnvloeden. Deze week bekijken we wat er aan de hand is in de stad van burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en hoe het verder moet? Vandaag: interview met Aalsters korpschef Jürgen Dhaene.