Voor Brakelaars is binnen die eerstelijnszone Panacea is de zaal van De Bevegemse Vijvers in Zottegem voorzien als vaccinatiecentrum, waar ook inwoners van Zottegem en Oosterzele hun spuitje zullen krijgen.
Volledig scherm
Voor Brakelaars is binnen die eerstelijnszone Panacea is de zaal van De Bevegemse Vijvers in Zottegem voorzien als vaccinatiecentrum, waar ook inwoners van Zottegem en Oosterzele hun spuitje zullen krijgen. © Ronny De Coster

Brakelaars moeten voor coronavaccin naar Bevegemse Vijvers in Zottegem

BrakelDe plaatsen waar inwoners binnenkort terecht kunnen voor hun conavaccin, raken stilaan bekend. Voor inwoners van Brakel zal de zaal van de Bevegemse Vijvers de plaats zijn waar ze zich kunnen laten inenten.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Lisa Neyt (Michelbeke) moet op zoek naar nieuwe ploeg voor volgend seizoen: “Ik maak me zorgen over mijn toekomst”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Lisa Neyt (Michelbeke) moet op zoek naar nieuwe ploeg voor volgend seizoen: “Ik maak me zorgen over mijn toekomst”

  Saturnus Michelbeke heeft dit weekend geen competitiewedstrijd op het programma staan en dat lijkt maar goed ook. Na de dinsdagavondtraining kregen alle speelsters te horen dat de club het voor bekeken zal houden in de Liga A na dit seizoen en ze dus allemaal een nieuwe club moeten zoeken. “En dat nieuws kwam bijzonder hard aan. Ik ben er al de hele week niet goed van”, geeft libero Lisa Neyt toe.
 1. Hoe word ik opgeroepen voor mijn vaccin? En wanneer is het mijn beurt? Je vragen over de vaccinatie beantwoord
  PREMIUM

  Hoe word ik opgeroepen voor mijn vaccin? En wanneer is het mijn beurt? Je vragen over de vaccinatie beantwoord

  De meest complexe logistieke operatie sinds de Tweede Oorlog: zo wordt de Vlaamse vaccinatiestrategie omschreven door de bevoegde ministers van de Vlaamse regering. Terecht, als je weet dat iedereen wordt uitgenodigd per sms en/of mail én per brief, waarna je de vaccinatie kan aanvaarden, weigeren, maar ook mag uitstellen. Een kluwen dus. Alles wat u moet weten op een rijtje.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"