Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Bollen

Brakelaar veroordeeld tot maand rijverbod na vluchtmisdrijf

Een 45-jarige Brakelaar heeft zich in de politierechtbank moeten verantwoorden voor vluchtmisdrijf en alcoholintoxicatie na een zware aanvaring in het verkeer. 

0 reacties

 1. Gemeente stopt plannen voor cultuurzaal in de koelkast: “Onverantwoord om bouw te starten gezien onzekere financiële toestand”
  PREMIUM
  Nederbrakel

  Gemeente stopt plannen voor cultuur­zaal in de koelkast: “Onverant­woord om bouw te starten gezien onzekere financiële toestand”

  Het gemeentebestuur van Brakel zet de geplande bouw van een podiumzaal en nieuwe thuis voor de kunstacademie on hold. “Het is niet verantwoord om nu een bouw op te starten, die we door de stijgende prijzen misschien niet afgewerkt krijgen”, motiveert cultuurschepen Marijn Devalck de beslissing. “De gemeente heeft dus voor niets een huis onteigend en afgebroken”, reageert gemeenteraadslid Jan Haegeman (N-VA) verbolgen.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 3. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 4. Olsa-toptalent Visar Shala tekent profcontract bij eersteklasser Antwerp: “Schitterend seizoen achter de rug”
  voetbal tweede nationale

  Ol­sa-toptalent Visar Shala tekent profcon­tract bij eersteklas­ser Antwerp: “Schitte­rend seizoen achter de rug”

  Het gerucht dat al enkele weken de ronde deed, werd vandaag bevestigd. De Brakelse smaakmaker Visar Shala verlaat Olsa en gaat volgend seizoen aan de slag bij eersteklasser Antwerp. De 22-jarige voormalige jeugdinternational tekende op de Bosuil een profcontract voor één seizoen. Ook Lokeren-Temse lag op de loer voor de balvaardige dribbelaar die dit seizoen al 18 keer de weg naar het net vond. Zaterdagavond speelt Shala zijn afscheidsmatch voor Olsa in de eindrondewedstrijd op Lyra-Lierse.