Rik De Nijs kan voor de organisatie van de nieuwe Free Feesten rekenen op de medewerking van Olsa Brakel en Pieter De Koekelaere.
Volledig scherm
PREMIUM
Rik De Nijs kan voor de organisatie van de nieuwe Free Feesten rekenen op de medewerking van Olsa Brakel en Pieter De Koekelaere. © Foto Ronny De Coster


Legendarische Free Feesten komen na 17 jaar terug met dezelfde formule: “Drie dagen ambiance met tientallen artiesten en een grote internationale topper”

BrakelZeventien jaar nadat hij de laatste Free Feesten organiseerde, komt gewezen radiomaker en programmator Rik De Nijs met verrassend nieuws: het legendarische liedjesfestival komt terug. De Nijs gaat daarvoor in zee met voetbalclub Olsa Brakel. De Free Feesten brengen in het eerste weekend van juli tientallen artiesten naar Brakel. 

  1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
    Mijnenergie.be

    Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

    Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.