De bestuurder van de witte Seat sloeg op de vlucht en had kennelijk niet door, dat de nummerplaat van zijn wagen op de straat lag.
Volledig scherm
De bestuurder van de witte Seat sloeg op de vlucht en had kennelijk niet door, dat de nummerplaat van zijn wagen op de straat lag. © Foto Ronny De Coster

Bestuurder slaat op de vlucht na aanrijding, maar weet niet dat zijn nummerplaat is achtergebleven

NederbrakelAan de Herreweg (N8) in Nederbrakel raakten vrijdagnamiddag twee auto’s betrokken in een kop-staartaanrijding. De aanrijdende bestruuder sloeg op de vlucht, maar zal vermoedelijk wel snel gevonden worden.

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt de gemeente ooit nog een sportstadion? Wanneer wordt het dorpsplein van Nukerke en Kerkem aangelegd? En is een fusie iets voor Maarkedal?
  PREMIUM
  MAARKEDAL

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt de gemeente ooit nog een sportstadi­on? Wanneer wordt het dorpsplein van Nukerke en Kerkem aangelegd? En is een fusie iets voor Maarkedal?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Maarkedal, een gemeente die zeer concrete projecten voor ogen had in verband met sport, cultuur en vrije tijd en niet zit te wachten op een fusie met andere gemeenten.
 2. Olsa-toptalent Visar Shala tekent profcontract bij eersteklasser Antwerp: “Schitterend seizoen achter de rug”
  voetbal tweede nationale

  Ol­sa-toptalent Visar Shala tekent profcon­tract bij eersteklas­ser Antwerp: “Schitte­rend seizoen achter de rug”

  Het gerucht dat al enkele weken de ronde deed, werd vandaag bevestigd. De Brakelse smaakmaker Visar Shala verlaat Olsa en gaat volgend seizoen aan de slag bij eersteklasser Antwerp. De 22-jarige voormalige jeugdinternational tekende op de Bosuil een profcontract voor één seizoen. Ook Lokeren-Temse lag op de loer voor de balvaardige dribbelaar die dit seizoen al 18 keer de weg naar het net vond. Zaterdagavond speelt Shala zijn afscheidsmatch voor Olsa in de eindrondewedstrijd op Lyra-Lierse.