De bouw van het nieuwe zwembad schiet goed op, maar de gemeente vreest dat het prijskaartje nog voor verrassingen zal zorgen.
Volledig scherm
PREMIUM
De bouw van het nieuwe zwembad schiet goed op, maar de gemeente vreest dat het prijskaartje nog voor verrassingen zal zorgen. © Foto Ronny De Coster

BELOOFD IS BELOOFD. Komt er in Brakel nog wel een cultuurzaal? En slaagt de gemeente erin om het handelsleven op te krikken?

brakelDe bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Brakel, waar Open Vld met een absolute meerderheid het beleid uitmaakt en een paar grote projecten had voorzien.

  1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
    Tweakers

    Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

    De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?