Gemeentepersoneel dat naar aanleiding van Car Free Day te voet, met de fiets of de step naar het werk was gekomen, kreeg daarvoor een smakelijke beloning.
Volledig scherm
Gemeentepersoneel dat naar aanleiding van Car Free Day te voet, met de fiets of de step naar het werk was gekomen, kreeg daarvoor een smakelijke beloning. © Repro Ronny De Coster

Auto thuis gelaten? Dan gratis ontbijt voor Brakels gemeentepersoneel

BrakelDe Gemeente Brakel neemt vandaag deel aan de Car Free Workday naar aanleiding van de Week van de Mobiliteit. Gemeentepersoneel dat per fiets, te voet of met de step kwam werken, mocht genieten van een gratis ontbijt.

  1. Shala dirigeert Olsa naar monsterscore in derby tegen Dikkelvenne: “Doelpunten het resultaat van knap collectief spel”
    voetbal tweede nationale A

    Shala dirigeert Olsa naar monstersco­re in derby tegen Dikkelven­ne: “Doelpunten het resultaat van knap collectief spel”

    De ‘Nacht van de Ambiance’ die Dikkelvenne zaterdag organiseerde, is de ploeg een dag later wel heel slecht bevallen. Tegen een bij momenten wervelend voetballend Olsa Brakel keken de bezoekers al bij de rust tegen een 4-0-achterstand aan. Op minder dan tien minuten tijd kregen de troepen van coach Casieris drie stevige klappen om de oren. Na de pauze diepte een oppermatchtig Olsa met Shala al dirigent de score nog uit.