De auto kwam midden op de weg op zijn dak terecht.
Volledig scherm
De auto kwam midden op de weg op zijn dak terecht. © Foto Ronny De Coster

Auto over de kop in Opbrakel: bestuurder (24) komt er met de schrik vanaf

Opbrakel/EverbeekIn de Ronsesestraat in Opbrakel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrij indrukwekkend ongeval gebeurd.

 1. Charlotte Coppin bekert zondag met Michelbeke tegen ex-ploeg Asterix Avo: “Eindelijk nog eens match met inzet”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWEN

  Charlotte Coppin bekert zondag met Michelbeke tegen ex-ploeg Asterix Avo: “Eindelijk nog eens match met inzet”

  Dit weekend staan in het vrouwenvolleybal de kwartfinales van de Beker van België op het programma. Een van de affiches is het Oost-Vlaamse duel tussen Saturnus Michelbeke en Asterix Avo. Voor Michelbeke is het de eerste opdracht na maanden zonder competitie, terwijl Asterix wel voort wedstrijden afwerkte. “We zijn maar wat blij eindelijk eens een wedstrijd met inzet te kunnen spelen”, aldus setter Charlotte Coppin, die nog een verleden heeft bij Asterix.
 1. ’t Is gebeurd! Aimé (97) kreeg als eerste Oost-Vlaming zijn coronavaccin: “Niet eens iets van gevoeld. Nu kan ik 100 jaar worden!”
  PREMIUM
  Aalter

  ’t Is gebeurd! Aimé (97) kreeg als eerste Oost-Vla­ming zijn coronavac­cin: “Niet eens iets van gevoeld. Nu kan ik 100 jaar worden!”

  Aimé Bruggeman (97) heeft woensdagvoormiddag in het woonzorgcentrum Veilige Have in Aalter als eerste Oost-Vlaming zijn coronaspuitje gekregen. Meteen daarna volgden de 380 andere rusthuisbewoners, vaak in hun eetzaal en dus letterlijk tussen de soep en de patatten. Morgen volgen nog de 170 bewoners van de serviceflats. Zowat elke bewoner in Veilige Have rolde zijn mouw maar al te graag op, en zowat allemaal met dezelfde reden. “Hopelijk mogen we snel weer meer bezoek krijgen in het rusthuis!” Wij gingen veilig mee op de eerste vaccinatieronde.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten