Eddy Verloes naast één van de foto's uit de reeks 'Losing our minds’.
Volledig scherm
Eddy Verloes naast één van de foto's uit de reeks 'Losing our minds’. © Eddy Verloes/repro bollen

Wordt fotograaf Eddy Verloes Travel Photographer of the Year? “Al trots dat ik finale haalde uit 25.000 inzendingen wereldwijd”

BoutersemFotograaf Eddy Verloes uit Boutersem zit in de finale van de Travel Photographer of the Year, een internationale prijs voor reisfotografie. Uiteindelijk beslist een jury van fotografen en experten wie er met de eerste prijs aan de haal gaat, maar het publiek kan ook een favoriet aanduiden op de website. De beslissing valt eind januari.

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld