Eddy Verloes naast één van de foto's uit de reeks 'Losing our minds’.
Volledig scherm
Eddy Verloes naast één van de foto's uit de reeks 'Losing our minds’. © Eddy Verloes/repro bollen

Wordt fotograaf Eddy Verloes Travel Photographer of the Year? “Al trots dat ik finale haalde uit 25.000 inzendingen wereldwijd”

BoutersemFotograaf Eddy Verloes uit Boutersem zit in de finale van de Travel Photographer of the Year, een internationale prijs voor reisfotografie. Uiteindelijk beslist een jury van fotografen en experten wie er met de eerste prijs aan de haal gaat, maar het publiek kan ook een favoriet aanduiden op de website. De beslissing valt eind januari.

 1. Het leven zoals het is, in ontwenningskliniek De Spiegel: “Het cocaïneprobleem gaan we niét oplossen met enkel repressie”
  PREMIUM
  Kessel-Lo

  Het leven zoals het is, in ontwen­nings­kli­niek De Spiegel: “Het cocaïnepro­bleem gaan we niét oplossen met enkel repressie”

  Ontwenningskliniek De Spiegel in Leuven bestaat al sinds 1980, maar wordt de laatste jaren geconfronteerd met drugsproblematieken die steeds ernstiger én complexer lijken te worden. Directeur Inge Temmerman neemt ons mee achter de schermen, vertelt hoe zo'n ontwenningsprogramma eruit ziet, waarom ketamine en cocaïne aan een steile opmars bezig zijn, en wat Dixie Dansercoer er precies mee te maken heeft.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.