De seniorenadviesraad is een gemeentelijk orgaan dat neutraal en onafhankelijk is.
Volledig scherm
De seniorenadviesraad is een gemeentelijk orgaan dat neutraal en onafhankelijk is. © Bollen

Word jij ook lid van de seniorenadviesraad ?

BoutersemNa de corona-perikelen start de Ouderen Advies Raad (OAR) terug op. En ze beginnen onmiddellijk in een nieuw kleedje: de OAR heet voortaan Seniorenadviesraad (SAR). Op 14 juni 2022 zal de eerste post-corona vergadering van de SAR plaatsvinden. En deze herstart is de ideale gelegenheid om nieuwe leden aan te trekken.

 1. TERRASTIP. Barsolut is de nieuwe zomerbar van Brasserie Absolut: “Apéro, hapjes en tal van nieuwe cocktails in een gezellige setting”
  PREMIUM
  leuven

  TERRASTIP. Barsolut is de nieuwe zomerbar van Brasserie Absolut: “Apéro, hapjes en tal van nieuwe cocktails in een gezellige setting”

  Dagverse creatieve Frans-Belgische keuken met een verrassende twist: daarvoor staat Brasserie Absolut in de Mechelsestraat al jaar en dag voor gekend. Zaakvoerster Josee en chef Jan streven naar een ongedwongen en gezellige sfeer waar je puur kan genieten van een drankje of lekker tafelen en dat kan sinds kort ook hun nieuwe zomerbar: BarSolut.
 2. Zucchero smult na optreden op Suikerrock stiekem bij ‘Dolce Italia’: “Een fijn man, hij nam zelfs de overschotjes mee”
  PREMIUM
  Tienen

  Zucchero smult na optreden op Suikerrock stiekem bij ‘Dolce Italia’: “Een fijn man, hij nam zelfs de overschot­jes mee”

  Mauro Ricchiuti, Tienenaar met Italiaanse roots én zaakvoerder van restaurant Dolce Italia, kreeg donderdagnamiddag wel een vreemd telefoontje. “Eentje in het Italiaans, met de vraag of Zucchero na het optreden op Suikerrock nog mocht komen eten. Wel vroeg men discretie ten top. En zeggen dat ik eerst nog dacht dat het een of andere flauwe grappenmaker was", glimlacht Mauro.