De seniorenadviesraad is een gemeentelijk orgaan dat neutraal en onafhankelijk is.
Volledig scherm
De seniorenadviesraad is een gemeentelijk orgaan dat neutraal en onafhankelijk is. © Bollen

Word jij ook lid van de seniorenadviesraad ?

BoutersemNa de corona-perikelen start de Ouderen Advies Raad (OAR) terug op. En ze beginnen onmiddellijk in een nieuw kleedje: de OAR heet voortaan Seniorenadviesraad (SAR). Op 14 juni 2022 zal de eerste post-corona vergadering van de SAR plaatsvinden. En deze herstart is de ideale gelegenheid om nieuwe leden aan te trekken.

 1. Week van de snelheidshandhaving in politiezone Getevallei
  Tienen/Hoegaarden/Landen/Linter/Zoutleeuw

  Week van de snelheids­hand­ha­ving in politiezo­ne Getevallei

  Verkeersveiligheid is één van de prioriteiten in het zonaal veiligheidsplan van de politiezone. Overdreven snelheid is één van de vier factoren die de kans op een ongeval met lichamelijk letsel aanzienlijk vergroot. Verschillende wetenschappelijke studies tonen aan dat het essentieel is om in te spelen op de objectieve en subjectieve pakkans, om zo het gedrag van de weggebruikers te beïnvloeden. Deze week zijn er tal van extra controles....
 2. Festivalburgemeester Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”
  PREMIUM

  Festival­bur­ge­mees­ter Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”

  De seismograaf in Werchter gaat volgende week weer in het rood. Tienduizenden mensen staan te trappelen om Rock Werchter na drie jaar corona-afwezigheid weer in hun armen te sluiten. Ook burgemeester Jelle Wouters (CD&V) telt de dagen af naar zijn tweede editie als burgemeester. “We hebben de vrijgekomen tijd goed besteed en zijn beter voorbereid dan ooit.”