Op 16 mei start de Week van de Groeilamp.
Volledig scherm
Op 16 mei start de Week van de Groeilamp. © foto rv

Week van de Groeilamp is aangebroken: heel wat activiteiten in Boutersem

BoutersemVan maandag 16 tot en met maandag 23 mei is het de Week van de Groeilamp. Dit jaar draait de themaweek rond ‘opvoeden’. In Boutersem staan er dan ook allerlei leuke activiteiten op het programma. Zo kan je woensdag naar de bib voor een lezing of zaterdag naar het cultureel centrum voor een spelletjesvoormiddag.

 1. RESTOTIP. Oats Day Long: gezonde en creatieve havermoutgerechten zijn een verademing voor de studentenstad
  PREMIUM
  Leuven

  RESTOTIP. Oats Day Long: gezonde en creatieve havermout­ge­rech­ten zijn een verademing voor de studenten­stad

  Havermout, havermout en... havermout. Voor wie bij Oats Day Long langsgaat zal het geen verassing zijn dat alle gerechten worden bereid met de gezonde volkoren graansoort. Toch bestaat de menukaart van de nieuwe zaak in Leuven uit tal van lekkere, gezonde én creatieve gerechten waardoor de havermoutbar een welgekomen aanwinst is tussen al het fastfoodgeweld in Leuven.
 2. Van Den Druppel tot de Heldenbar: in deze 6 zomerbars in Leuven en het Hageland waan je je deze zomer op een heerlijke vakantie
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Den Druppel tot de Heldenbar: in deze 6 zomerbars in Leuven en het Hageland waan je je deze zomer op een heerlijke vakantie

  De zomer komt weer stilaan in zicht en dus zijn heel wat steden, gemeenten en horeca-uitbaters al volop bezig met de voorbereidingen van hun zomerbar. Her en der duiken ze deze zomervakantie weer op, maar in welke pop-ups kan je nu eigenlijk terecht? Wij zochten het uit. Maak kennis met zes sfeervolle zomerbars in Leuven en het Hageland en hun initiatiefnemers.