De club heeft beslist om hun team voorlopig niet meer te laten deelnemen aan wedstrijden en trainingen.
Volledig scherm
De club heeft beslist om hun team voorlopig niet meer te laten deelnemen aan wedstrijden en trainingen. © Bollen

Voetbalclub Boutersem United schrapt trainingen en wedstrijden nadat speler positief test op Covid-19

Boutersem United heeft beslist om hun team voorlopig niet meer te laten deelnemen aan wedstrijden en trainingen. Eerder deze week testte een speler immers positief op het coronavirus.

 1. Nog steeds geen oplossing voor koppel dat op veld woonde in Boutersem
  PREMIUM

  Nog steeds geen oplossing voor koppel dat op veld woonde in Boutersem

  Patrick Mertens (56) en Ria Van den Wijngaert (58) zijn nog steeds de wanhoop nabij. Nadat ze eerder in een stal op een weide in Boutersem woonden met hun vele dieren vertoeven ze nu in een noodwoning van het OCMW in Lovenjoel, maar hun dieren zijn daar helaas niet welkom. Elke dag rijden ze naar Bertem om hun negen honden en paard te zien die bij een dierenarts ondergebracht zijn. “Zonder die dieren ben ik niet gelukkig”, klinkt het bij Ria.
 2. Levenslang rijverbod voor Poolse trucker (29) die poedelnaakt en onder invloed van harddrugs monstercrash veroorzaakte
  PREMIUM
  Bierbeek

  Levenslang rijverbod voor Poolse trucker (29) die poedel­naakt en onder invloed van harddrugs monster­crash veroorzaak­te

  De Poolse trucker die in de zomer van 2018 een monstercrash veroorzaakte in Bierbeek heeft een levenslang rijverbod gekregen. De toen 27-jarige Dariusz Z. zat poedelnaakt en onder invloed van harddrugs achter het stuur, toen hij vijf wagens en een lijnbus ramde op de Tiensesteenweg. De chauffeur nam de vlucht en werd in adamskostuum uit een bietenveld geplukt. “Maatschappelijk onaanvaardbaar”, oordeelde de Leuvense politierechter.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team