Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Kristof Pieters

Veegwerken vanaf 25 oktober: vermijd parkeren op de openbare weg

BoutersemVanaf volgende week maandag zal de gemeente veegwerken uitvoeren in de straten van Boutersem. Die dienen om het onkruid te verwijderen van straten, greppels, fiets- en voetpaden. Opdat iedereen weer een propere straat zou hebben, wordt gevraagd om je wagen even niet meer op de openbare weg te parkeren.

 1. Kaarskensprocessie, jaarmarkt, kunst, griezelen, bubbels en taart: onze weekendtips voor Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Hageland en Leuven

  Kaarskens­pro­ces­sie, jaarmarkt, kunst, griezelen, bubbels en taart: onze weekend­tips voor Leuven en het Hageland

  Nog geen plannen voor het weekend van 6 en 7 november? Perfect, want met deze tips vind je zeker een goede reden om er samen met je vrienden, familie of gezin op uit te trekken. Onze redactie verzamelde een divers aanbod aan activiteiten: van een kunstroute door gans het Hageland, een heksentocht in de abdij en dé kaarskensprocessie door Scherpenheuvel tot bubbels van monniken en taart met de nodige sfeermuziek. Lees snel verder en ontdek wat Leuven en het Hageland dit weekend te bieden heeft.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.