De strooiwagens zullen niet alle straten van Boutersem aandoen.
Volledig scherm
De strooiwagens zullen niet alle straten van Boutersem aandoen. © Hans Verbeke

Strooidiensten zullen pas vernieuwde straten overslaan

BoutersemDeze winter zal er niet gestrooid worden in een aantal straten op het grondgebied van Boutersem. Geen gebrek aan strooizout of strooiwagens, maar de vele wegenwerken in de gemeente zijn de boosdoener. De strooidiensten zullen dus noodgedwongen enkele straten links laten liggen.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. BINNENKIJKEN. Melissa opent bijzondere B&B aan rand van ‘sprookjesbos’: “Wakker worden terwijl reetjes door de weide huppelen. Zalig!”
  Play
  PREMIUM
  Halle

  BINNENKIJ­KEN. Melissa opent bijzondere B&B aan rand van ‘sprookjes­bos’: “Wakker worden terwijl reetjes door de weide huppelen. Zalig!”

  Melissa Julian (55) vond als Amerikaanse een carrière en de liefde van haar leven in ons land. Ze werkte onder andere voor de Europese Unie maar gooide het roer om en verbouwde met haar man hun woning tot bed and breakfast. Alles is er lokaal geproduceerd, van het eten tot de koffiekopjes toe. Het mooie uitzicht op het Hallerbos krijg je er gratis bij. Wij namen al eens een kijkje in het nieuwe gastenverblijf aan de rand van het sprookjesbos.
 1. RZ Tienen lanceert oproep om patiënten warme feestdagen te bezorgen : “We willen iedere patiënt een kaartje of brief bezorgen”
  Tienen

  RZ Tienen lanceert oproep om patiënten warme feestdagen te bezorgen : “We willen iedere patiënt een kaartje of brief bezorgen”

  Niets zo vervelend als de feestdagen in het ziekenhuis te moeten doorbrengen, en al helemaal met een beperkte bezoekregeling door de coronacrisis. Daarom lanceert RZ Tienen een oproep naar alle inwoners van Tienen en omstreken. Aan de ingang van campus Mariëndal en campus St.-Jan zetten ze namelijk speciale brievenbussen neer waarin iedereen een kaartje voor een patiënt kan deponeren.
 2. Vrij inloopmoment enkel voor 18-plussers uit de gemeentes verbonden aan het vaccinatiecentrum
  Tienen/Hoegaarden/Boutersem/Glabbeek/Kortenaken

  Vrij inloopmo­ment enkel voor 18-plus­sers uit de gemeentes verbonden aan het vaccinatie­cen­trum

  Het vaccinatiecentrum in Tienen organiseert dinsdag 11 januari een vrij inloopmoment voor iedere 18-plusser die zijn boostervaccin wil; ook al heb je reeds je uitnodiging ontvangen. Dit is echter enkel voor inwoners van de gemeenten verbonden aan het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest : Tienen, Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek en Kortenaken dus.