Bar-Code tijdens de vijfde auditie-aflevering van Belgium's Got Talent
Volledig scherm
Bar-Code tijdens de vijfde auditie-aflevering van Belgium's Got Talent © Belgium's Got Talent

Spierbundels van Bar-Code treden opnieuw op in Belgium’s Got Talent

De mannen van Bar-Code hebben al een sterke prestatie neergezet in het VTM-programma Belgium’s Got Talent. Een nieuwe betekenis van gymnastiek en gewichtheffen: dat is in een notendop Bar-Code. Hun optreden konden de kijkers duidelijk smaken, want de jongens uit Leuven en Boutersem kregen meteen een Golden Buzzer. 

0 reacties

 1. Zanger Olivier Loin eert Suzanne, de vrouw die overleed aan corona nadat ze niet meer aan de beademing wou, in lied: “Ze is een heldin, want ze stond zo positief in het leven”
  PREMIUM
  Lubbeek-Tienen

  Zanger Olivier Loin eert Suzanne, de vrouw die overleed aan corona nadat ze niet meer aan de beademing wou, in lied: “Ze is een heldin, want ze stond zo positief in het leven”

  Het trieste, maar moedige verhaal van Suzanne ‘Bomma Jeanne’ Hoylaerts (90), de dame uit Binkom die op 21 maart 2020 overleed aan het coronavirus nadat ze beademing weigerde, haalde de wereldpers. Nieuwssites van over de hele wereld hadden niets dan lovende woorden voor het wondermooie gebaar van de dame, die daarmee ook meteen haar doodvonnis tekende. De Franstalige zanger Olivier Loin uit Doornik werd zo door het verhaal bij de keel gegrepen dat hij Suzanne vereeuwigde in een lied. “Noem het gerust een liefdeslied aan het leven”, zegt de zanger en muzikant.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw