De kinderen mogen zelf kiezen welke speeltuigen er komen.
Volledig scherm
De kinderen mogen zelf kiezen welke speeltuigen er komen. © Geert De Rycke

Speelterrein Kerkom wordt vernieuwd: stem op je favoriete speeltuig

BoutersemHet speelterrein in Kerkom wordt in het voorjaar van 2022 vernieuwd. De gemeente doet een oproep om je stem te laten horen. Kinderen kunnen kiezen uit een hele hoop speeltuigen. Die met de meeste stemmen zullen ook echt op het speelterrein verschijnen.

 1. Vrij inloopmoment enkel voor 18-plussers uit de gemeentes verbonden aan het vaccinatiecentrum
  Tienen/Hoegaarden/Boutersem/Glabbeek/Kortenaken

  Vrij inloopmo­ment enkel voor 18-plus­sers uit de gemeentes verbonden aan het vaccinatie­cen­trum

  Het vaccinatiecentrum in Tienen organiseert dinsdag 11 januari een vrij inloopmoment voor iedere 18-plusser die zijn boostervaccin wil; ook al heb je reeds je uitnodiging ontvangen. Dit is echter enkel voor inwoners van de gemeenten verbonden aan het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest : Tienen, Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek en Kortenaken dus.
 2. Sven Nys achterna of liever ravotten in de modder? Amusement verzekerd op deze zeven verrassende zomerkampen in jouw buurt
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Sven Nys achterna of liever ravotten in de modder? Amusement verzekerd op deze zeven verrassen­de zomerkam­pen in jouw buurt

  Kinderen die deze zomer iets om handen willen hebben, moeten stilaan beslissen aan welke kampen ze in juli en augustus willen deelnemen. Het lijkt misschien nog vroeg, maar heel wat organisatoren hebben de inschrijvingen nu al geopend of zijn dat zeer binnenkort van plan. Sterker nog: er zijn al zomerkampen die volledig volzet zijn. Wij geven je kroost alvast wat inspiratie met enkele toffe kampen in Leuven en het Hageland. Zo kan je gaan deejayen in Keerbergen, striptekenen in Tienen of paintballen in Aarschot. En goed nieuws: er zijn nog plaatsen vrij!
 3. Alle kinderen van Zuidoost Hageland krijgen prikje in VC Tienen
  PREMIUM
  Tienen/Hoegaarden/Boutersem/Kortenaken/Glabbeek/Landen/Linter/Zoutleeuw/Geetbets

  Alle kinderen van Zuidoost Hageland krijgen prikje in VC Tienen

  Net als overal in Vlaanderen, gaat ook in Zuidoost Hageland de kindervaccinatiecampagne in januari van start. In overleg met alle betrokken partners, heeft de eerstelijnszone beslist om slechts één kindervaccinatiepunt in te richten. Alle 5- tot 11-jarigen uit Boutersem, Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Kortenaken, Landen, Linter, Tienen en Zoutleeuw zullen uitgenodigd worden voor een prikje in VC Tienen.