Schepen van Landbouw Bart Dusart met rattenvanger Mark Reynders.
Volledig scherm
Schepen van Landbouw Bart Dusart met rattenvanger Mark Reynders. © Bollen

Ratten en muizen op je erf of in je buurt ?: “Verwittig de rattenvanger van Boutersem!”

BoutersemDe gemeente Boutersem schakelt een professionele rattenvanger in. Mensen die met een plaag van dit ongedierte in hun buurt ziteen, kunnen hierop beroep doen. Al kan je uiteraard ook maatregelen nemen om dit te voorkomen. “Ik ben verheugd dat de rattenplaag in Boutersem duurzaam wordt aangepakt door de gemeente. Dat is nodig om deze plaag in te dijken. En zo zorgen we voor ieders welzijn”, reageert Schepen van Landbouw Bart Dusart.

  1. INTERVIEW. Ultraloper Merijn Geerts is wereldrecordhouder backyard-lopen: “Iemand noemde mij een atleet. Dat vond ik een raar idee.”
    PREMIUM
    Leuven/Wilsele

    INTERVIEW. Ultraloper Merijn Geerts is wereldre­cord­hou­der backyard-lo­pen: “Iemand noemde mij een atleet. Dat vond ik een raar idee.”

    Niet toevallig is Forrest Gump zijn lievelingsfilm. Een film boordevol memorabele uitspraken, maar één is volledig op het lijf van ultraloper Merijn Geerts (47) geschreven. ‘I just felt like running’. De ultraloper stond vorig weekend aan de startlijn van de Backyard Masters, een loopwedstrijd waarbij lopers zo lang mogelijk een circuit van 6,703 kilometer voltooien. 90 rondjes, 603,54 kilometer en drie dagen later had de Leuvenaar het wereldrecord op zak.