Politiek Voor Dummies
Volledig scherm
Politiek Voor Dummies © RV

Politiek Voor Dummies

Ben je soms het noorden kwijt tussen alle parlementen, regeringen, ministers, volksvertegenwoordigers, Vlaams of Waals minister-president en de premier, dan kan je op 3 mei vanaf 19.30 uur terecht in het cultureel centrum van Boutersem voor de infoavond Politiek Voor Dummies. 

0 reacties

 1. Dolgelukkige senioren op eerste vaccinatiedag 85-plussers : “Lichtpuntje naar normaler leven”
  PREMIUM
  Tienen/Boutersem/Kortenaken/Hoegaarden/Glabbeek

  Dolgelukki­ge senioren op eerste vaccinatie­dag 85-plus­sers : “Lichtpunt­je naar normaler leven”

  In het vaccinatiecentrum in Tienen werden vandaag de eerste 85-plussers gevaccineerd. Hiermee is de brede vaccinatiecampagne eindelijk van start gegaan. Nadat de voorbije weken de zorgverleners uit de regio een uitnodiging tot vaccinatie ontvingen, is het nu de beurt aan de 85-plussers. Vandaag kregen 750 senioren hun eerste prik in het vaccinatiecentrum in Tienen, volgende week zijn er dat 730. Ondanks alle geruchten en discussie over het AstrraZeneca vaccin, daagden alle senioren netjes op : mét de glimlach. Geen enkele no-show, de reservelijst moest men helemaal niet raadplegen.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?