Al meer dan 15 jaar is het middeleeuws weekend een vaste waarde op de kalender van provinciedomein Raversyde. Je kan er kennismaken met een heus middeleeuws kampement.
Volledig scherm
Al meer dan 15 jaar is het middeleeuws weekend een vaste waarde op de kalender van provinciedomein Raversyde. Je kan er kennismaken met een heus middeleeuws kampement. © TVA

Middeleeuws kampement op 2 en 3 juni

BoutersemAan het domein van Kwabeek kan je volgend weekend gaan genieten van een heus middeleeuws kampement. Brabant Boven, streekcafe Ter Quabeecke, gemeente Boutersem en Velpeleven organiseren op het domein van Kwabeek de ‘Ter Quabeke’. Zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2022 van 10 tot 18 uur.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.