Sommelier Sven Muës en traiteur Piet Van Den Bosch komen met een liefdeszakje voor Valentijn.
Volledig scherm
Sommelier Sven Muës en traiteur Piet Van Den Bosch komen met een liefdeszakje voor Valentijn. © God Zei D(r)ank

Liefdeszakje bij God Zei D(r)ank in Boutersem: “Wat de liefdesdrank is, zal je moeten ontdekken”

BoutersemNu de coronacrisis er blijft inhakken bij elke horecamens, komen sommigen met originele afhaalinitiatieven.  Neem nu bijvoorbeeld wijnbar God Zei D(r)ank in Boutersem, waar uitbater Sven Muës nu al een Valentijnformule voorstelt. 

 1. Dorpsbrouwerij is klaar voor de lancering van eerste trippel: “Ambachtelijk bier door en voor Bierbekenaren”
  PREMIUM
  Bierbeek

  Dorpsbrou­we­rij is klaar voor de lancering van eerste trippel: “Ambachte­lijk bier door en voor Bierbekena­ren”

  Het is eindelijk zover: de nieuwe dorpsbrouwerij in Bierbeek zal volgende maand een eerste trippel op de markt brengen. Corona heeft het afgelopen jaar roet in het eten gegooid en de lancering wordt helaas geen groot dorpsfeest, maar de brouwers zijn dolenthousiast om Bierbeek op de (drank)kaart te zetten. “De essentie is om een lokaal toeristisch product op de markt te brengen en de beleving van hoe het vroeger was in de bierbrouwerij terug te brengen”, vertelt Philippe Sergeant, eigenaar van site Ruisbroekmolen en een van de bierbrouwers.
 2. Toekomstige school heeft niet enkel klassen in een écht kasteel, maar ook nog eens een hele nieuwbouw: Plannen voor site UZ Pellenberg krijgen vorm
  PREMIUM
  Lubbeek

  Toekomsti­ge school heeft niet enkel klassen in een écht kasteel, maar ook nog eens een hele nieuwbouw: Plannen voor site UZ Pellenberg krijgen vorm

  Het heeft meer dan tien jaar geduurd maar de plannen voor de nieuwe school in Pellenberg krijgen vorm. Op de site van UZ Pellenberg komt een nieuwbouw die wordt verbonden met kasteel de Maurissens. De nieuwe school zal ruimte bieden aan zes kleuterklassen en twaalf klassen voor het basisonderwijs. In een latere fase wordt er ook een sporthal gebouwd.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis