Hulpdiensten helpen het meisje op de plaats van het ongeval.
Volledig scherm
Hulpdiensten helpen het meisje op de plaats van het ongeval. © Dave Hendriks - Hendriks Foto&Vi

"Leider heeft Lola's leven gered"

BOUTERSEMOp de eerste avond van een chirokamp werd Lola (15) opgeschept door een auto. Sinds woensdagavond ligt ze op de afdeling 'high care' in een Nederlands ziekenhuis. Een team van dokters zal vandaag haar bovenste ruggenwervel terug vasthechten aan haar schedel. "Gelukkig is Lola een vechter", reageert papa Dieter.

 1. Terwijl haar Villa Torre grondig wordt klaargestoomd voor heropstart horeca, is gastvrouw Sabrina aan de slag in het vaccinatiecentrum: “Ook als de horeca weer open mag, zal ik dit blijven doen”
  PREMIUM
  Tienen/Linter

  Terwijl haar Villa Torre grondig wordt klaarge­stoomd voor heropstart horeca, is gastvrouw Sabrina aan de slag in het vaccinatie­cen­trum: “Ook als de horeca weer open mag, zal ik dit blijven doen”

  De heropening van de horeca.... Zal het mogen op de vooropgestelde datum van 1 mei ? Hoewel het voor zowat iedereen nog een groot vraagteken is, lopen de reservaties bij Villa Torre in Linter volop binnen. Een stormloop. Intussen is men volop met verbouwingswerken bezig aan het terras, want heel wat mensen vragen bij de reservatie om net dààr een plekje te hebben. Ook de zoektocht naar extra personeel is bezig, want tijdens de week zullen de plaatsen eveneens volzet zijn. Intussen is Sabrina Pijpops (46) aan de slag als vrijwilliger in het vaccinatiecentrum.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee