De twee broers Jens en Jonathan Wouters.
Volledig scherm
De twee broers Jens en Jonathan Wouters. © Foto RV

Jens en Jonathan brengen als Bruurs eerste single uit

BOUTERSEMDe muzikale broers Jens en Jonathan Wouters gaan voortaan door het leven als Bruurs. Dat maakte het duo bekend op de showavond van zanger Freek Vanroy. Onder die naam brengen ze meteen een eerste eigen single 'Mijn obsessie' uit.

 1. Beplantingsacties voor de verdere vergroening : “Streven naar een proper, kwaliteitsvol openbaar domein”
  Tienen

  Beplan­tings­ac­ties voor de verdere vergroe­ning : “Streven naar een proper, kwaliteits­vol openbaar domein”

  In het najaar ’22 en voorjaar ’23 vinden er op verschillende locaties aanplantingswerken plaats in opdracht van de stad Tienen en in samenwerking met IGO en Regionaal Landschap Zuid-Hageland. Deze initiatieven kaderen in de intentie van de stad Tienen om de stad verder te vergroenen. De technische dienst en de dienst openbare werken van de stad Tienen zullen samen met IGO en Regionaal Landschap Zuid Hageland (RLZH) verschillende aanplantingsprojecten uitvoeren.
 2. Nieuwe mountainbikeroute wordt geopend op 10 december
  Hoegaarden

  Nieuwe mountainbi­ke­r­ou­te wordt geopend op 10 december

  Misschien heb je de afgelopen weken nieuwe wegwijzers gespot in de straten en holle wegen in Hoegaarden. Dit najaar hebben medewerkers van de technische dienst immers palen geplaatst voor een nieuwe permanente mountainbikeroute. Deze route, onder de vlag van Sport Vlaanderen en met medewerking van MBF Vlaanderen, is grotendeels onverhard en start aan de sporthal. Ze bestaat uit twee trajecten: een korte route van 21,5 km en een lange van net geen 40 km. De route maakt deel uit van een groter fietsnetwerk via een aansluiting met de MTB-route Boutersem-Tienen. De officiële opening van deze route is voorzien op 10 december om 10.30 uur aan de gemeentelijke sporthal (met proefrit).
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Van Linter tot Kampenhout: op deze kerstmarkten en winterevenementen in Leuven en het Hageland snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Linter tot Kampenhout: op deze kerstmark­ten en wintereve­ne­men­ten in Leuven en het Hageland snuif je de kerstsfeer op

  Over een maand is het alweer zover. Dan zitten we met zijn allen aan de feesttafel. Vooraleer we Kerstmis vieren, kan je zowat overal terecht voor de traditionele kerstmarkt. Wij zorgden voor een handig overzicht van alle afspraken in Leuven en het Hageland. Van 25 november tot 7 januari: hier geniet je van de mooiste tijd van het jaar.