De twee broers Jens en Jonathan Wouters.
Volledig scherm
De twee broers Jens en Jonathan Wouters. © Foto RV

Jens en Jonathan brengen als Bruurs eerste single uit

BOUTERSEMDe muzikale broers Jens en Jonathan Wouters gaan voortaan door het leven als Bruurs. Dat maakte het duo bekend op de showavond van zanger Freek Vanroy. Onder die naam brengen ze meteen een eerste eigen single 'Mijn obsessie' uit.

 1. Dit zijn de mensen die hun vakantie en/of vrije tijd opofferden om in de vaccinatiecentra te gaan helpen: “Onze tuin is een wildernis, maar dat halen we nu dan wel in”
  PREMIUM
  Tienen/Boutersem/Glabbeek/Kortenaken/Hoegaarden

  Dit zijn de mensen die hun vakantie en/of vrije tijd opofferden om in de vaccinatie­cen­tra te gaan helpen: “Onze tuin is een wildernis, maar dat halen we nu dan wel in”

  De schoolbanken zijn intussen weer gevuld en velen van ons hebben tijdens de zomer genoten van een welverdiende vakantie, genietend van een terrasje, al dan niet in eigen land of onder een tropische zon... Dat dat weer kan, hebben we vooral toch te danken aan de talrijke vrijwilligers van de vaccinatiecentra die veelal zelf hun vakantie opofferden en onverminderd bleven zorgen dat er zoveel mogelijk mensen hun prikjes konden halen. Eindelijk is de grote ‘rush’ achter de rug en op 15 oktober sluit het centrum definitief de deuren. Nog eventjes dus en ook zij kunnen terugkeren naar het nieuwe normaal.
 2. Wilhelmus en Brabanconne weerklinken in Boutersem
  Boutersem

  Wilhelmus en Brabancon­ne weerklin­ken in Boutersem

  In aanwezigheid van het historische 12de Linieregiment en van de plaatsvervangend Nederlands ambassadeur Arakelian herdacht Boutersem dat 190 jaar geleden de legers van Leopold I en van de Nederlandse kroonprins Willem in Boutersem tegenover stonden. “We zijn blij hier vertegenwoordigers van de strijdende partijen van 190 jaar geleden aanwezig te hebben”, aldus burgemeester Chris Vervliet (CD&V). “De strijd van 190 jaar geleden heeft vandaag plaats gemaakt voor een goede samenwerking”.