De twee broers Jens en Jonathan Wouters.
Volledig scherm
De twee broers Jens en Jonathan Wouters. © Foto RV

Jens en Jonathan brengen als Bruurs eerste single uit

BOUTERSEMDe muzikale broers Jens en Jonathan Wouters gaan voortaan door het leven als Bruurs. Dat maakte het duo bekend op de showavond van zanger Freek Vanroy. Onder die naam brengen ze meteen een eerste eigen single 'Mijn obsessie' uit.

 1. Fika Lab opent pop-up in kerk Neervelp
  Boutersem

  Fika Lab opent pop-up in kerk Neervelp

  Het Fika Lab is een plaats om samen te komen, maar ook om een koffietje/theetje te drinken of iets kleins te eten. Een echte community waar iedereen altijd welkom is in het sociale dorpshart van Neervelp. Een plaats voor jong en oud, welke interesse of achtergrond dan ook. Je kan er alleen naartoe komen of in groep, met je vrienden of familie. Een babbeltje slaan met iemand dat je nog niet kent, rustig in een hoekje voor uren een boek lezen, het kan allemaal! FIKA LAB is een thuis voor iedereen! Tot binnenkort! Elk weekend vanaf 16 oktober tot eind december vanaf 17 uur in de Sint-Remigiuskerk in Neervelp
 2. Sinterklaas met vakantie in Hoegaarden coacht met succes voetbalploeg
  PREMIUM
  Hoegaarden

  Sinter­klaas met vakantie in Hoegaarden coacht met succes voetbal­ploeg

  Sommige inwoners van Hoegaarden keken zondagvoormiddag vreemd op. De Sint en roetpieten verblijven momenteel in het klooster voor een welverdiende vakantie. Toch hadden ze even tijd voor wat actie. Roetpieten en bekende ex-profvoetballers speelden een voetbalwedstrijd op het terrein van SC Out-Hoegaarden. De Sint speelde door zijn gezegende leeftijd zelf niet meer, maar coachte de ploeg, en met succes.