Het is al ruim zestien jaar geleden, die deelname aan de ultieme finale, maar wekelijks spreken mensen haar hier nog over aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is al ruim zestien jaar geleden, die deelname aan de ultieme finale, maar wekelijks spreken mensen haar hier nog over aan. © Bollen

“Ja, ik kan nog steeds lachen met de moppen van Ben Crabbé”, blikt Boutersemse finaliste Katrien terug

BoutersemDe VRT maakte onlangs bekend dat Blokken het programma is waarover de meeste klachten binnenkomen. Katrien Vangramberen (45), een beenhouwster uit Boutersem, speelde zestien jaar geleden de finale van de Blokken Special en kijkt nog steeds trouw naar het programma: “Het feit dat Blokken al 28 jaar wordt uitgezonden, zegt al wat voor een succes het is.”

  1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
    Gouden Vuelta
    9

    Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

    Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.