De herstellingswerken zullen nog tot diep in de nacht duren.
Volledig scherm
De herstellingswerken zullen nog tot diep in de nacht duren. © Bollen

Gemeentelijk rampenplan afgekondigd wegens gaslek, Leuvensesteenweg en treinverkeer stilgelegd: “We wilden geen enkel risico nemen, de veiligheid is prioritair”

BoutersemTijdens graafwerken op een akker in het Koutemveld in Roosbeek bij Boutersem, is dezenamiddag een gasleiding geraakt. De gasgeur was tot aan de Leuvensesteenweg in het centrum te ruiken. Hulpdiensten snelden ter plaatse en het gemeentelijk rampenplan werd afgekondigd.

 1. Huisprijzen in het Hageland zijn de afgelopen vijf jaar fenomenaal gestegen: “Vooral in kleinere, landelijke gemeenten betaal je beduidend meer”
  PREMIUM
  Tielt-Winge

  Huisprij­zen in het Hageland zijn de afgelopen vijf jaar fenomenaal gestegen: “Vooral in kleinere, landelijke gemeenten betaal je beduidend meer”

  Slecht nieuws voor wie een huis wil kopen in het Hageland want de prijzen stegen er de voorbije jaren fenomenaal. Vooral in de kleinere landelijke gemeenten betaal je beduidend meer dan pakweg vijf jaar geleden. Tussen 2016 en 2019 steeg de gemiddelde verkooprijs in Tielt-Winge zelfs met 45,9%. Dat blijkt uit cijfers van de notarisfederatie en ook immo-makelaar Laurenz Mammolito (34), bekend van het tv-programma ‘Huizenjagers’ en makelaar bij Century 21 Immo K, ziet eenzelfde trend.
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?