Fruitteler Gert Vanhellemont en Kenneth Bataille met in het midden Milan, Kenneth's zoontje
Volledig scherm
Fruitteler Gert Vanhellemont en Kenneth Bataille met in het midden Milan, Kenneth's zoontje © Bollen

Geen Jonagolds meer in je geliefd warenhuis? Geen probleem: Mossbusters geeft 1 ton Jonagolds gratis weg

BoutersemWe hebben het intussen wel al gezien, het bewuste filmpje van een man die door het dak gaat als blijkt dat in een warenhuis geen Jonagolds meer zijn. Kenneth Bataille (33) van Mossbusters uit Boutersem wil alvast voorkomen dat nog meer mensen beginnen schuimbekken als hun favoriete merk appel niet meer in voorraad blijkt. En dus kocht hij bij een lokale fruitteler liefst een ton van deze lekkere appelsoort en gaat die gratis verloten.

 1. Deze Boutersemse leerlingen landen vanavond samen met de Perseverance op Mars: “Wie weet krijgen we binnenkort wel een brief van een alien”
  PREMIUM
  Boutersem

  Deze Boutersem­se leerlingen landen vanavond samen met de Perseveran­ce op Mars: “Wie weet krijgen we binnenkort wel een brief van een alien”

  Als alles goed gaat, landt de Perseverance - een onbemand Amerikaans ruimtevaartuig - vanavond op de planeet Mars. Aan boord is een microchip met daarop de namen van heel wat aardbewoners, waaronder alle Boutersemse zesdejaars uit het schooljaar 2018-2019. Zij zitten intussen dus in het tweede middelbaar, maar allemaal zitten ze vanavond ongetwijfeld aan het scherm gekluisterd thuis, want de landing is via livestream te volgen. Wij spraken met enkele van hen.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!