Rode draad doorheen het fotoboek van Verloes zijn de kooien die overal in het straatbeeld zichtbaar zijn.
Volledig scherm
Rode draad doorheen het fotoboek van Verloes zijn de kooien die overal in het straatbeeld zichtbaar zijn. © Eddy Verloes

Eddy Verloes exposeert opnieuw aan zee

BOUTERSEMVoor het tweede jaar op rij krijgt Eddy Verloes uit Boutersem, voormalig organisator van de Leuven Plaza Night en docent aan de Koninklijke Militaire School, de eer om zijn fotografie te tonen in Galerie Expotempo op de Zeedijk van Knokke-Heist. Dit keer haalde hij zijn inspiratie in Cuba, waar hij drie weken lang in het zog van een privégids de meest bijzondere plekjes, figuren en instellingen bezocht.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.