Een van de beelden van fotograaf Eddy Verloes die worden tentoongesteld.
Volledig scherm
Een van de beelden van fotograaf Eddy Verloes die worden tentoongesteld. © Foto RV

Eddy Verloes exposeert naast fotografe Lieve Blancquaert

BOUTERSEMDe maand september kondigt zich alvast veelbelovend aan voor Boutersems fotograaf Eddy Verloes. Hij is namelijk een van de vijftien geselecteerden die tijdens de expo 'A moment' de eer heeft om zijn werken in de Sint-Ursulakapel in Tongeren, naast die van topfotografen als Lieve Blancquaert en Michiel Hendrickx, te hangen.

 1. Jeroen Meus begeleidt je als verteller door nieuwe docufilm Leuven Bierstad: “Tien eeuwen biergeschiedenis komen voor je ogen tot leven”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  Jeroen Meus begeleidt je als verteller door nieuwe docufilm Leuven Bierstad: “Tien eeuwen bierge­schie­de­nis komen voor je ogen tot leven”

  Het zal en mag niemand verbazen dat Leuven al sinds mensenheugenis de bierhoofdstad van ons land is en toch is verwondering het gevoel dat Jeroen Meus (44) overvalt in de nieuwe docufilm Leuven Bierstad. Als verteller van dienst viel hij van de ene verbazing in de andere, met dank aan regisseur Johan Van Schaeren (vzw Fonk) die de archieven ondersteboven keerde om een pareltje af te leveren. “Ik dacht dat mijn generatie stevig in de drank kon vliegen maar nu stel ik vast dat het vroeger nog veel erger was”, aldus Jeroen Meus.